Biletlere Hücum
 
Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 20. haftasında 1 Şubat Cumartesi günü 20.00’da Medical Park Stadyumu’nda oynayacağı Fenerbahçe maçının biletleri satışa sunuldu. Şampiyonluk yolunda Trabzonspor için final niteliği taşıyan müsabakaya Bordo-Mavili taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Satışa sunulan biletler saniyeler içinde tükendi.
 
Misafir Tribün İçin Talep
 
Yurt dışı ve şehir dışından da birçok taraftarın müsabaka için Trabzon’a geleceği biliniyor. Fenerbahçe maçında tribünler full dolu olacak. Yönetim ayrıca, misafir tribün için de Bordo-Mavili taraftalara bilet satışı için TFF’ye başvuru yapacak. Böylesine önemli bir maçta taraftarlara büyük görev düşüyor. Fenerbahçe’nin günlerdir süren tahriklerine kapılmadan Bordo-Mavili taraftarların 90 dakika boyunca takımını desteklemesi gerekiyor.
 
Fener Taraftarı Alınmayacak
 
Bu arada İl Spor Güvenlik Kurulu dün toplandı. Cumartesi günü oynanacak olan müsabaka ‘A Riski’ kategorisine alındı. Alınan karara göre müsabakaya Fenerbahçe taraftarı alınmayacak. Bilet fiyatları ise şöyle; Batı Alt VIP Tribün – 1.000 TL, Batı Alt VIP Tribün – 900 TL, Batı Alt VIP Tribün – 750 TL, Batı Alt VIP Tribün – 500 TL, Kategori 1 – Batı Alt Tribün / Batı Üst Tribün – 350 TL, Kategori 2 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 250 TL, Kategori 3 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 200 TL, Kategori 4 – Doğu Alt Tribün / Doğu Üst Tribün – 175 TL, Güney Kale Arkası – Kuzey Kale Arkası – 125 TL.
 
Editör: TE Bilisim