Trabzonspor, Süper Lig'e verilen milli arada BB Erzurumspor ile deplasmanda hazırlık maçı oynayacak. Bugün saat: 16.00’da Kazım Karabekir hazırlık maçında karşı karşıya gelecek Bordo-Mavililer, ligde oynayacakları Başakşehir maçı öncesi kritik bir provaya çıkıyor. Milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yer almayacağı mücadelede kadroda yer alan bütün oyuncuların denenmesi bekleniyor.
 
Zorlu karşılaşmaya eksik giden Bordo-Mavililerde uzun süreli sakatlığı olan ve lisansı dondurulacağı daha önce açıklanan Trondsen yer almadı. Ayrıca Muhammet Taha Tepe, Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Atakan, Ekuban, Abdülkadir Ömür, Majid Hosseini, Muhammed Taha Tepe, lisansı eski kulübünden kaynaklanan sebeplerle çıkmayan Tavares Semedo ile izinli olan Nwakaeme gibi isimler kafilede yer almadı.
 
Teknik direktör Eddie Newton tarafından belirlenen kafilede yer alan isimler şu şekilde:; Ahmet Can Kaplan, Benik Afobe, Bilal Başacıkoğlu, Erce Kardeşler, Faruk Can Genç, Flavio, Fousseni Diabate, Gaston Campi, Pereira, Kağan Moradaoğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Kerem Baykuş, Lewis Baker, Marlon Xavier, Safa Kınalı, Salih Kavrazlı, Süleyman Cebeci, Vitor Hugo, Yusuf Sarı.
 
TRABZONSPOR- ERZURUMSPOR

SAAT: 16:00
STAT: Kazım Karabekir
YAYIN: A Spor
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim