ZİRVEYE ÇIKTILAR
 
Adem Batar ve Zeynep Batar hocaların sporcuları Heptatlonda Beyzanur Yavuz, 100 metrede Zülha Armutçu, 400 metre engellide Büşra Altıntaş, 800 metrede Muzaffer Altıntaş, Ciritte Ümmet Değirmenci madalyalar alarak Trabzon’u başarı ile temsil ettiler. Sporcuların hocaları Adem Batar ve Zeynep Batar, hedeflerinin 2024 Olimpiyatları olduğu yönünde oldukça iddialı. Ancak bu sporcuların başarıları gölgede kaldı. Trabzon’un başarılı sporcularını tebrik eden ve onlara destek çıkan olmadı.
 
SPORCULARA SAHİP ÇIKIN
 
Bu sporcuların bu kadar başarılı olmalarının ardından bilimsel olarak da sporcuların desteklenmesi gerektiğine vurgu yapılıyor. Evet Trabzon şehri bir sporcu fabrikasıdır. Bu şehrin insanları özellikli ve spor için yaratılmıştır. Başarılı atletlerimiz gibi futbolcularımız, hentbolcularımız, judocularımız, haltercilerimiz, boksörlerimiz, cimnastikçilerimiz kısaca bu şehrin insanları adeta spor için yaratıldı. Bu çocuklara sahip çıkılması gerektiğinin altı çiziliyor. Antrenörler Adem ve Zeynep Batar ve onların başarılı sporcularının 2024’te Olimpiyat vizesi alacaklarına inanılıyor.
 
EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM
 
Heptatlon yeni PB, U23 ve Büyükler Türkiye Şampiyonluğu sevinci yaşayan ve Balkan Şampiyonası bileti alan Beyzanur Yavuz ekstra koştuğu 100 metre engel branşında da U23 Türkiye Şampiyonluğu elde etti. Double champ 19-20 Eylül'de Romanya'da yeniden pistte mücadele edeceğini söyleyen Beyzanur Yavuz, “İstanbul'da Trabzon’umuzu en iyi şekilde temsil ettiğim gibi ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime inancım sonsuz. Tüm bu zorlu süreçte ve ayrıca zorluk veren pandemi sürecinde risklere ve korkumuza rağmen tedbirleri elden bırakmadan çalıştım. Kısa zamanda toparladık denilebilir. Şartlar normale döndüğüne biz de daha sağlam döneceğiz. Beni hiç yalnız bırakmayan hep yanımda olan antrenörlerime teşekkür ederim” dedi.
 
Editör: TE Bilisim