Trabzon, Artvin ve Rize’deki basın mensupları sırasıyla Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır ve Tunceli illerini gezerek buradaki meslektaşlarıyla bir araya geldi. Barış, sevgi ve kardeşlik tohumlarının atıldığı gezide gidilen her ziyarette bir Trabzonspor forması hediye edildi. 

Tunceli Valisi Tuncay Sonel’e, Mardin Vali Yardımcıları Ayhan Yaman ve Bahattin Çelik’e, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk’e, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik’e, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak’a ve Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek’e 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi. 

Projenin koordinatörü Ahmet Külekçi “Buradaki meslektaşlarımızla kaynaşma olanağı bulduk. Bizleri çok güzel karşıladılar, ağırladılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonspor bizim üst kimliğimiz. İstedik ki gezimizde hediyelerimizin yanına Trabzonspor formasını da ilave edelim. Çok da güzel oldu. Bir vesileyle bazı arkadaşlarımızı Trabzonsporlu bile yaptık” diye konuştu. 
Editör: TE Bilisim