Nereden Nereye

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısının lideri konumundaki Trabzonspor, ilk yarıda kaçan puanlara yanıyor. İlk 16 haftalık periyotta 18 puan toplayabilen Bordo-Mavili ekip, ikinci yarıda 8 maçta 20 puana ulaştı. İlk 16 maçta 12 gol atıp, 20 gol yiyen Bordo-Mavili ekip, ikinci yarıdaki 8 maçta ise 13 gol atıp 3 gol kalesinde gördü. Sezonun ikinci bölümünde çok farklı bir performans sergileyen Trabzonspor, Avrupa için de umutlarını sürdürdü. 

Fark 5’e İner

Üçüncü Galatasaray ile 8, dördüncü Fenerbahçe ile 6 puanlık farkı koruyan Bordo-Mavili ekip, bu hafta sahasında konuk edeceği Galatasaray’ı mağlup edip aradaki farkı 5’e indirmek istiyor. Bu arada 2016-2017 sezonunun şampiyonunu da Trabzonspor belirleyecek. Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir’i Trabzon’da konuk edecek olan Bordo-Mavili ekip, Fenerbahçe ile ise İstanbul’da karşılaşacak. 

Geleceğin Planı

Başkan Usta, yakalanan çıkışın ardından “Bu kadarını beklemiyordum” yorumunu yaptı. Usta, “Galatasaray maçında tarihi bir gün yaşayacağız. Stadın dolacağına kesinlikle inanıyorum. Türkiye’nin her tarafından, Avrupa’dan gelecek taraftarlarımız var. Hedefimizi ikinci yarıya başlarken 35 puan barajına ulaşmaktı ve buna doğru gidiyoruz. Gelecek sezon planlarını yapıyoruz. Trabzonspor 50. yılına giderken şampiyonluğa oynayacak bir kadro inşa etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim