İMZA TÖRENİ DÖZENLENDİ

TFF 2.Lig’deki Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon’da transfer çalışmaları devam ediyor. Şus ana kadar pek çok yetenekli genci kadrosuna katan  Kırmızı-Lacivertliler dün de Trabzonspor U19 takımının kaptanı Hakan Yeşil’le  kiralık olarak takıma kazandırdı.

Yönetim Kurulu Üyesi  Serdar Boğoçlu’nun katılımı ile kulüp tesislerinde  yapılan imza töreninde 19 yaşındaki orta saha oyuncusu kendisini 1 yıllığına Hekimoğlu Trabzon’a bağlayan  sözleşmeye imza attı.  Hakan yeşil  2021 yılında geleceği parlak oyuncular "Football Wonderkids" listesinde yer alan tek Türk futbolcu olmuştu.

HEDEFLERİM ÇOK BÜYÜK

İmza töreninde açıklamalarda bulunan yönetici  Boğoçlu, Hakan’a  fazlasıyla  güvendiklerini ifade ederek, “Çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. İnşallah bu sezon takımımızda kendisini gösterip, gelecek sezon Trabzonspor’a çok güçlü dönecektir. Bize de büyük katkılarının olacağına inanıyoruz.” dedi.

Hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen  genç futbolcu ise  “İlk olarak Hekimoğlu Trabzon’da kendimi gösterip sonrasında Trabzonspor’a daha güçlü, en hazır şekilde dönmek ve A Milli takım formasını giymek istiyorum. İnşallah bu sezon hem kulübüm Hekimoğlu Trabzon FK hem de kendim için güzel bir sezon geçer” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim