2. Lig Beyaz Grup’ta çok kritik bir maça çıkan Hekimoğlu Trabzon FK hiç beklemediği bir yenilgiyle şok oldu. Geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’u Türkiye Kupası’ndan eleyerek adını bir üst tura yazdırma başarısı gösteren Kırmızı-Lacivertliler ligde 10 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Manisa FK’ya konuk oldu.  Maça hiç de istemediği gibi bir başlangıç yapan temsilcimiz 15.dakikada Zahit, 29’da Sertaç, 45.dakikada Serdar ve ilk devrenin son anlarında da yine Sertaç’ın gollerine engel olamayarak soyunma odasına 4-0’lık skorla yenik gitti.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyuncu değişiklikleriyle farkı azaltıp oyuna ortak olma gibi bir düşünceye giren Hekimoğlu Trabzon, ne yazık ki umduğunu bulamadı. Müsabakanın 54.daikasında maçın ilk golünü atan Zahit’in şutunu bir kez daha engelleyemeyen temsilcimiz 63’te de Recep Burak’ın golüyle 6-0’lık skorla yenik duruma düştü. 87’de penaltıdan Burhan attığı golle farkı 5’e indirse de bu gol puan almaya yetmeyince 21 puanda kalan temsilcimiz haftayı bir basamak gerileyerek 3.sırada tamamladı.
 
STAT: Mümin Özkasap
 
HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun **, Özgür Fatih Kalaycı **, Vedat Hoşnam **
 
MANİSA FUTBOL KULÜBÜ:  Ömer Kahveci ***, Sertaç Çam *** (Dk. 65 Çağrı Giritoğlu **), Ahmet Kesim ***, Abdurrahman Emir Alagöz *** (Dk. 65 Mustafa Durak **), Hakan Barış *** (Dk. 71 Ferhat Yazgan **), Recep Burak Yılmaz ***, Zahit Fındık ***, Serdar Deliktaş *** (Dk. 65 Tayyip Kanarya **), Mehmet Güven ***, Mehmet Yılmaz ***, Erhan Kara*** (Dk. 70 Çağrı Giritoğlu **)
 
HEKİMOĞLU TRABZON: Abdulaziz Demircan *, Uğur Arslan Kuru *, Miraç Acer * (Dk. 59 Yasin*), Samet Yalçın *, İsmail Haktan Odabaşı * (Dk. 46 Caner Aktaş **), Serkan Odabaşoğlu *, Burhan Eşer *, Mustafa Çakır *, Bahadır Erol * (Dk. 86 Ender Gör?), Oğuz Kocabal * (Dk. 46 Bahadır Taşdelen *), Batuhan Karadeniz * (Dk. 58 Can Erdem *)
 
GOLLER: Dk. 15-54 Zahit Fındık, Dk. 29-45 Sertaç Çam, Dk. 45 Serdar Deliktaş (Manisa FK)
 
Editör: TE Bilisim