BAŞTAN SIKI TUTACAK

TFF 2.Lig Kırmızı Gruptaki Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon, yeni sezonun ilk maçında yarın Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor’la karşı karşıya geliyor. Yomra İlçe Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak mücadeleyi Mehmet Ali Özer yönetecek.

Geride kalan sezonda topladığı 71 puanla sezonu 2. Sırada bitirerek  Play-Off’a  kalma başarısı gösteren ancak  Kocaelispor’la oynadığı Çeyrek Final rövanş maçında hakem Özgür Yankaya’nın uydurduğu penaltı sonucu elenerek 2.lig hedefini gerçekleştiremeyen Kırmızı-Lacivertliler bu kez işi baştan sıkı  tutmak amacında.

KADIRGA TV ‘DEN NAKLEN YAYIN

Batuhan Karadeniz ve Burhan Eser gibi deneyimli oyuncularla yollarını ayırarak bunların yerlerini Trabzonspor’dan ve diğer takımlardan kadrosuna kattığı  gençlerle dolduran Hekimoğlu Trabzon, yeni teknik direktörü  Bahaddin Güneş yönetiminde oynayacağı bu ilk maçtan mutlaka  galibiyetle ayrılmak istiyor.3 Etap halinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Güneş, ‘Bu çalışmalarımızın ilk meyvesini yarın Etimesgut’tan alacağız. Genç kadromuz bizi yanıltmayacaktır’ ifadelerini kullandı.

Bu arada karşılaşma Kadırga TV’den naklen yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim