2. Lig Beyaz Grup 10.hafta karşılaşmasında Karadeniz Derbisi rüzgârı esecek. Bir tarafta geçtiğimiz etkili bir kadro kurarak TFF 1.Lig’in hedefleyen Hekimoğlu Trabzon FK, diğer tarafta da alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Gümüşhanespor...

Yarın saat: 13.00’da Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda başlayacak olan zorlu 90 dakikayı Hakem Ozan Ergün yönetecek.
 
Son 2 maçında ve Türkiye Kupası karşılaşmasında aldıkları galibiyetlerle üst sıralara doğru yelken açan Hekimoğlu Trabzon FK’da Teknik Direktör Osman Özköylü kazanmak zorunda olduklarını dile getirdi. İki komşu ilin birbiriyle oynayacağı maçı değerlendiren Özköylü, “Karadeniz’e yakışan bir futbol oynayacağız. İnşallah kazanıp hedeflediğimiz konuma ulaşmak için futbolun doğrularını sahaya yansıtarak Trabzon’a mutlu dönmeyi istiyoruz.” dedi.
 
Zor bir maça çıkacaklarını sözlerine ekleyen Gümüşhanespor Teknik Direktörü Halim Karaköse, “Puan ya da puanlarla sahadan ayrılmak istiyoruz. Şuanda 18.sırada yer alıyor ve 6 maçtır da kazanamıyoruz. Bu süreçte çok zor takımlarla oynadık. Bir tanesi de Hekimoğlu Trabzon maçı olacak. Ne olursa olsun kazanmamız ve alt sıralardan uzaklaşmamız için çok önemli bir maça çıkacağız.” ifadelerini kullandı.
 
SAAT: 13:00
STAT: Gümüşhane Yenişehir
HAKEM: Ozan Ergün
 
 
Editör: TE Bilisim