BAHÇEŞEHİR KOLEJİ DÜZENLEDİ

Giresun'da, Bahçeşehir Koleji Uluslararası Giresun-Piraziz Dağ Bisikleti Turnuvası "İklim İçin Pedal Çevir" temasıyla gerçekleşti. Bahçeşehir Koleji tarafından Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Piraziz ilçesine bağlı Şeyhli Köyü’nde düzenlenen yarışmada, 200 dağ bisikleti sporcusu Piraziz 528 Bisiklet Parkuru'nda 10 farklı kategoride mücadele etti.

Yarışmada dereceye giren sporculara Şeyhli Mahallesi'nde düzenlenen törende madalya, kupa ve para ödülleri verildi. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, ödül töreni öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, dağ bisikletçilerinin zorlu parkurlarda iklim için pedal çevirdiğini söyledi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLİYORUZ

Bahçeşehir Koleji olarak organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Dağ, "Biz eğitimde fırsat eşitliğine inanan ve Türkiye'nin her noktasına nitelikli eğitimi ulaştırmaya çalışan bir kurumuz ve eğitimle ülkemizin gelişimi, kalkınması için de, sürdürülebilir kalkınma için de çaba gösteriyoruz. Bu ancak öğrencilerimizi, gençlerimizi, Türkiye'nin tüm gençlerini hem akademik anlamda bilimle buluşturmak, hem de sanatla, sporla bu farkındalığı oluşturmak ve bu sürecin içerisine dahil etmekle mümkün. Bu organizasyon da tam olarak bunu hedefliyor" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim