OLUMLU KARŞILANDI
 
Trabzonspor’da Obi Mikel ile yolların ayrılması konuşuluyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından ötürü Başakşehir ile oynanan müsabaka öncesi ‘Bu ortamda futbol oynamak istemiyorum” şeklinde açıklamalar yapan Obi Mikel ile Bordo-Mavili yönetim yolları ayırma kararı almıştı. Yönetimin bu kararı, şampiyonluk mücadelesi veren takımın moralinin bozulmaması adına olumlu karşılandı. Obi Mikel’e de katkılarından ötürü teşekkür edildi.
 
MALİYET DÜŞTÜ
 
İngiliz yıldız Daniel Sturridge’den sonra Obi Mikel’in de gitmesiyle Trabzonspor yıllık 21 Milyon TL maaş yükünden kurtulmuş oldu. Bordo-Mavili ekip sezon başında Erce Kardeşler, Gaston Campi, Doğan Erdoğan, Yusuf Sarı, Ahmet Canbaz, Alexander Sörloth, Salih Kavrazlı, Atakan Gündüz, Daniel Sturridge, Obi Mikel, Donis Avdijaj, Nemanja Andusic, Ivanildo Fernandes, Fıratcan Üzüm, Taha Tunç gibi oyuncuları kadrosuna katmıştı.
 
SÖRLOTH ÖNE ÇIKTI
 
Bu güne kadar Fırnandes, Sturridge, Obi Mikel, Avdijaj, Andusic ile yollarını ayıran Trabzonspor, Fıratcan Üzüm’ü de kiralık olarak göndermişti. Bordo-Mavili ekip, sezon başında yaptığı transferler arasından en büyükverimi Norveçli golcü Sörloth’tan aldı. 24 yaşındaki oyuncu bu sezon 26 lig maçında 19 gol atarken 6 da asist yaptı. Fırtına ara transfer döneminde de Guilherme, Ndiaye, Da Costa, Messias ve Bilal Başaçıkoğlu’nu kadrosuna katmıştı.
 
Editör: TE Bilisim