İMZA PARASI VERİLEBİLİR

Önümüzdeki sezon için transfer hareketliliği yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, adımlarını sağlam atıyor. Gelecek yıl Trabzonspor’u şampiyonluk yarışının iddialı takımlarından biri haline getirmek isteyen Avcı, mevcut kadroya yapacağı nokta atışı takviyelerle hedefine ulaşmak istiyor. Bu anlamda alternatifli bir liste oluşturan Abdullah Avcı, ara dönemde de kadrosunda görmek istediği gurbetçi oyuncu Kenan Karaman’ı yeniden listesine aldı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Almanya 2.Lig ekiplerinden Düsseldorf forması giyen Milli sol kanat oyuncusu Kenan Karaman’ın sezon sonunda kulübü ile sözleşmesi sona eriyor. Galatasaray’ın da istediği oyuncuya gerekirse imza parası verip transfer etmekte kararlı olan Trabzonspor’un bir adım önde olduğu belirtiliyor. Diğer transferlerde olduğu gibi teknik adam Avcı’nın bizzat devreye girdiği ve Milli oyuncu ile görüşme yaptığı belirtiliyor. Kenan’ın ikna edilmesi adına girişimler sürüyor.

VİSCA TALEBİ UÇUK BULUNDU

Avcı’nın transfer listesindeki isimlerin başında ise Başakşehir’den Visca geliyor. Trabzonspor’un Visca için İstanbul ekibine üç oyuncu ve 1 Milyon Euro önerdiği ancak Başakşehir’in 7 Milyon Euro istediği öğrenildi. Kasımpaşa’dan Koita ile ön protokol yapıldığı iddia ediliyor. Fransa ekibi Le Havre’den sol bek Umut Meraş, Altınordu’dan Enis Destan, Göztepe’den Halil Akbunar ile İrfan Can Eğribayat, Alanya’dan Efecan Karaca ile Salih Uçan gibi isimler de Avcı’nın istediği isimler arasında.

Editör: TE Bilisim