MENAJERLER SÜRECİ UZATTI

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın öncelik sırasına göre verdiği listeden girişimlerini sürdüren Bordo-Mavililer, Brezilyalı stoper Marlon, sol kanat oyuncusu Trezeguet ve santrafor Umut Bozok transferlerine kilitlenmiş durumda. Farklı takımların da devreye girmesiyle menajerlerin fiyat yükseltme adına girdikleri tavırdan ötürü oyuncuların transfer süreci uzadı.

ÖNCELİK MARLON’DA

Avcı’nın ısrarla istediği oyuncuların başında gelen Brezilyalı stoper Marlon konusunda Bordo-Mavililerin girişimi devam ediyor. Ukrayna ekibi Shakhtar’a son olarak zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden teklif yapıldı. Oyuncuyu Hollanda ve İtalya’dan da isteyen takımlar var. FIFA’nın Rusya ve Ukrayna’daki yabancı oyunculara sözleşme dondurma hakkı tanımasından ötürü Marlon iyice değerlendi. Her şeye rağmen Trabzonspor, Brezilyalı stoper için şartları zorluyor. Oyuncunun da Trabzonspor’u tercih ettiği biliniyor.

TREZEGUET HAZIR

Bonservisi Aston Villa’da bulunan Mısırlı sol kanat oyuncusu Trezeguet konusunda da son günlerde yaşanan olumsuz gelişmeler olumluya dönmeye başladı. Mısırlı yıldızın menajerinin son günlerde takındığı tavır Trabzonspor’a geri adım attırmıştı. Ancak oyuncunun bu kez kendisinin Trabzonspor’a görüşme yapma konusunda talepte bulunmasıyla işler yoluna girmeye başladı. Trezeguet ile yeniden yapılacak olan görüşmelerde anlaşmaya varılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İngiliz ekibi Aston Villa ile de prensip anlaşmasına varılmıştı.

GERİ DÖNÜŞ YAPACAK

Bordo-Mavililerin Lorient forması giyen Umut Bozok konusunda da beklentisi devam ediyor. Geride kalan sezon Kasımpaşa formasıyla gol krallığı sevinci yaşayan 27 yaşındaki oyuncunun kulübü Lorient ile bonservis konusunda prensip anlaşmasına varılmıştı. Umut Bozok’a Galatasaray’ın da talip olmasından ötürü süreç uzadı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın görüntülü görüşüp ikna etmeye çalıştığı Umut Bozok konusu çıkmaza girse de Trabzonspor’un beklentisi sürüyor. Bu oyuncunun da kısa süre içinde geri dönüş yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim