100 Milyon TL Ödeme Var

Trabzonspor’da ara transfer dönemi çok hareketli geçmeyecek gibi görünüyor. Ekonomik tablo Bordo-Mavili ekibin adeta elini kolunu bağlıyor. Trabzonspor’un oyuncuların geciken alacakları, geçmiş bonservis ve menajer ödemeleri için önümüzdeki hafta sonuna kadar 100 Milyon TL’lik bir ödeme yapması gerekiyor. Bu anlamda Bordo-Mavili Yönetim, transfer yapmayı planlamıyor. 

Pilot’tan Takviye

Trabzonspor’un transfer yapabilmesi, Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın iyi bir bonservis bedeli karşılığında göderilmesine bağlı. İki oyuncudan gelecek olan bonservis bedeli ile bir stoper ve bir de önlibero alınması gündemde. Aksi takdirde Trabzonspor, ara transfer dönemini oyuncu almadan kapatacak. Bordo-Mavililer yalnızca 1461 Trabzon’dan takviye yapacak.

İki İsim Gündemde

Transfer yapılması halinde stoper için Kızılyıldız takımından Sırp oyuncu Savic, önlibero mevkisi için de Rus ekibi Krasnodar’dan Charles Kabore gündemde. Sırp basını Savic’in Trabzonspor ile anlaşmaya vardığı yönünde haberler yaptı. Rus ekibi Krasnador’da forma giyen30 yaşındaki Burkina Faso'lu futbolcu Kabore’nin de bonservisinin tahmin edilenden daha yüksek olduğu bilgisi verildi. 
TAHSİNCAN DEVECİ
Editör: TE Bilisim