ŞOKU ÜZERİNDEN ÇABUK ATTI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Pazarspor bugün deplasmanda Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu deplasmanda müthiş bir geri dönüşe imza atan Mavi-Beyazlı Rize ekibi, evine 3 puanla dönmenin coşkusunu yaşadı. Karşılaşmanın henüz 6 ve 12.dakikalarında Murat Gürbüzerol’un gollerine engel olamayan Pazarspor, 2-0 geri düşmenin şokunu yaşadı. Bu şoku üzerinden çabuk atan Pazarspor, 45.dakikada Ömercan’ın golü ile soyunma odasına 2-1’lik skorla umutlu gitti.
 
COŞKULU KUTLAMA

Karşılaşmanın ikinci yarısına çok etkili başlayan Mavi-Beyazlılar, 48.dakikada kazandığı penaltıyı Eren Karadağ ile gole çevirdi ve skora 2-2’lik dengeyi getirdi. Maçı bırakmayan Pazarspor, 68.dakikada Emre Akgün’ün golü ile Serik deplasmanında 3-2 öne geçti. Müsabakayı da bu skorla kazanan Mavi-Beyazlılar puanını 19’a yükseltirken 11’inci sıraya yerleşti. Mavi-Beyazlı futbolcular, galibiyeti soyunma odasında büyük bir coşkuyla kutladı.
 
STAT: Serik İsmail Oğan
HAKEMLER: Sabit Selvi**, Fatih Pazı**, Murat Taşçıkar**
SERİK BELEDİYESPOR: İbrahim*, Ercan**, Yusuf Arkan**, Emre**, Yusuf Çelik*, Atakan* (Dk.60 Bahadır*), Mahsun*, Murat Gürbüzerol**, Gökay* (Dk.60 Erkan*), Sefa* (Dk.38 Batuhan?) (Dk.71 Canberk*), Sinan*
PAZARSPOR: Mustafa**, Emre Akgün***, Aykut Civelek***, Muhammet Çelik** (Dk.90 Mete?), Hüseyin***, Şahin Ali** (Dk.75 Ali Karnapoğlu*), Savaş**, Onur** (Dk.90 Muhammet Çavuşoğlu?), Ömercan***, Taha Gür***, Eren Karadağ*** (Dk.87 Hakan*)
GOLLER: Dk.6-12 Murat Gürbüzerol (Serik Belediyespor), Dk.45 Ömercan, Dk.48 (P) Eren Karadağ, Dk.68 Emre Akgün (Pazarspor)
SARI KARTLAR: Mahsun, Ercan, Batuhan, Canberk (Serik Belediyespor), Savaş (Pazarspor)
 
Editör: TE Bilisim