Hekimoğlu Trabzon, yarın deplasmanda lig lideri ile zorlu bir maça çıkıyor. Namağlup lider Manisa’nın 1 maç eksiğiyle 10 puan gerisinde bulunan Hekimoğlu Trabzon FK, bu maçı kazanıp farkı 7’ye düşürmek, ardından da eksik olan maçla 4 puan farkla rakibini takibe devam etmek istiyor. Manisa FK ile belki de en önemli maçlarını oynayacaklarını da ifade eden Özköylü, bu maçın kazanılması halinde ligin yeniden başlamasına neden olacağını ifade etti.
 
Özköylü, “Bir maç fazlasıyla 10 puan önümüzde olan bir Manisa takımı var. Biz son haftalardaki iyi oyunumuz ve kazandığımız maçlarla birlikte daha özgüvenli, daha moralliyiz. Oyuncularımızın gelişimi her geç gün devam ediyor. Doğru oynayan, mücadele eden, rakibe karşı direncini şiddetli olarak gösterebilen bir takım var. Fiziksel ve taktiksel gelişimi arttıkça oyuncularımın yetenekleri daha çok ortaya çıkma başladı.” dedi.
 
Ligi yeniden başlatmak istediklerini dile getiren Özköylü, “Alacağımız kötü bir sonuçta ligin geri kalan kısmında vasat bir görüntü ortaya çıkabilir. Puan farkını açmış bir liderle aradaki puan farkını kapatmak daha da zorlaşabilir. O nedenle elimizde ligi yeniden başlatmak için bir fırsat var. Bu maçı en iyi şekilde değerlendireceğiz. İyi bir mücadeleyle kazanıp, daha büyük bir arzu ve coşkuyla lige devam etmek için bu maçı kazanmayı çok arzuluyoruz” dedi.
 
Kupa maçındaki zaferi de yorumlayan Özköylü, “Hem oynanan güzel oyun ve mücadele sonunda penaltılarla da olsa rakibimizi elemek bizim için önemliydi. Takımımızın kalitesini oyununu saha içindeki organizasyonumuzun ne kadar doğru olduğunu göstermek adına güzel bir maçtı. Kayserispor maçında ilk yarı çok iyi oynadığımız, futbolun bütün güzelliklerini doğru şekilde sahaya yansıttığımız bir oyun vardı.” dedi.
 
Özköylü, “İkinci yarı maalesef geriye fazla yaslandık. Önde top tutamayışımızdan kaynaklı problemler yaşadık. Rakip ikinci yarı iyi etkili oyuncularını oyuna dahil etti. Kontrol rakibe geçti. Her şeye rağmen bir süper lig takımını eleyerek turun geçilmesi, hem kulübümüz adına hem bizler açısından hem de Trabzon şehri açısından mutluluk ve gurur vericiydi. Bu gururu hep berabere Trabzon halkı olarak paylaşıyoruz”.
 
SAAT: 13:00
STAT: MÜMİN ÖZKASAP
HAKEM: MUSTAFA İLKER COŞKUN          
Editör: TE Bilisim