‘EŞİNLE KAVGA ETMEYECEĞİM’

Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Marius Sumudica ile futbolcular Eric Sabo ve Damjan Djokoviç için imza töreni düzenlendi. Çaykur Didi Stadı’nda gerçekleştirilen törene kulüp Başkanı Hasan Kartal, teknik direktör Sumudica, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular Eric Sabo ve Damjan Djokoviç katıldı. Başkan Hasan Kartal’ın imza töreninde Sumudica'nın sözleşmesinin yer aldığı kağıda ‘Eşinle hiç kavga etmeyeceğim. Ölene kadar’ yazması gülüşmelere yol açtı. Sumudica, bunu eşine ileteceğini söyledi.

TOMAS’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kartal, burada yaptığı konuşmada, görevden ayrılan Stjepan Tomas'a teşekkür ederek, özverili davranarak takımın önünü açtığını belirtti. Sumudica ile Rizepsor’da yıllarca birlikte çalışmak istediklerine değinen Başkan Kartal, “Hoca değişikliği iyi değil. Tomas iyi bir insandı. Giden hocalarımızdan kopmuyoruz. Şimdi Sumudica ile beraberiz. Sumudica hocamız da belki bir gün gidecek ama kopmayacağız. İnşallah uzun süre hocamızla devam ederiz” ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞME ŞARTLARI AĞIR DEĞİL

Sumudica ile sözleşmenin Gaziantep ile aynı ölçüde olduğuna işaret eden Başkan Hasan Kartal, “Hocamız ile ayrı bir maddemiz yok. Bizdeki hoca anlayışı hocamız gitmek istiyorsa, daha iyi yere gitmek istiyorsa, burada mutlu değilse gitmek istiyorsa sıkboğaz etmeden gidecek. Bizde mutlu değilse gidebilir. Biz kimse ile problem yaşamak istemiyoruz. Yaşamayacağız” diye konuştu.

TRANSFER HOCAMIZA BAĞLI

Transferin hocanın işi olduğunu belirten Kartal, “Transfere hoca karar verecek. Alınacak gidecek kararları bugün verecek. Biz hocamızın verdiği kararları Sportif Direktörümüz ile halledeceğiz. Yılmaz Bal, ben olduğum müddetçe devam edecek. İşi bilen birisi ile çalışıyoruz. Yılmaz Bal burada benim spor ile ilgili danışmanım. Beni yönlendirecek adam. Ekibi iyi kuracaksınız. Takıma hocam bakacak, Yılmaz ile birlikte dayanışma içinde olacak. Birlikte dayanışma içinde olacaklar. Biz de bunlara sahip çıkacağız. Birbirimizin açığını kapatacağız” ifadelerini kullandı.

ALİHAN TELATAR

Editör: TE Bilisim