Antalya kampını noktalayan ve izne çıkan Yeşil-Beyazlı ekip yarından itibaren hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Sezonun ikinci yarısının ilk maçını 24 Ocak Pazar günü yeni stadı Çotanak Spor Kompleksi’nde Balıkesirspor ile oynayacak olan Yeşil-Beyazlı ekip, ikinci yarıya da galibiyetle başlayıp yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş de ikinci yarı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Lig Radyo’nun konuğu olan Keleş şunları söyledi;

GAYET İYİ GİDİYORUZ

“İlk yarıyı lider bitirdik ancak iyi başlamamıştık. Artık günden güne oturan bir kadromuz var takım uyumunu çok iyi sağladık. Bu iyi durum ile birlikte ilk devrenin sonunda da iyi bir grafik yakaladık. 10 maçtır gayet iyi gidiyoruz, 6 maçtır gol yemiyoruz. İlk yarıyı lider bitirmek bizim için tabi ki oldukça önemli ancak asıl önemli olan Lig’in sonunda lider olarak bitirmek. Bunun için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Sezon başında mevcut kadromuzda sadece bir oyuncumuzun sözleşmesi devam ediyordu. Onun dışında yaklaşık 17-18 transfer gerçekleştirdik.

HEKİMOĞLU İKİNCİ YARILARDA COŞTU

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, TFF 1.Lig hedefine ulaşma adına tek yürek olmuş durumda. Sezonun ilk yarısını 37 puanla 2.sırada tamamlayan Lacivert-Kırmızılı ekip dikkat çeken bir istatistiğe imza attı. 18 maçta rakip fileleri 37 kez havalandıran Hekimoğlu Trabzon’un ikinci yarılarda coştuğu gözleniyor. Müsabakaların ilk yarılarında 13 gol kaydeden Hekimoğlu Trabzon, ikinci yarılarda 24 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Atılan 37 golün 11’inde Burhan Eşer’in 10’unda ise Batuhan Karadeniz’in imzası var. Diğer goller Can Erdem (4), Caner Aktaş (4), Onur Akdeniz (2), Bahadır Erol, Uğur Arslan, Sezer Özmen, Serkan Odabaşoğlu, Bahadır Taşdelen ve Berkay Kara’dan geldi. 

EKİBİNE GÜVENİYOR

TFF 3. Lig 1.Grup’ta ligin ilk yarısını 25 puanla 5.sırada tamamlayarak Play-Off Grubunda yer almayı başaran Ofspor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını teknik direktör Kadir kar yönetiminde sürdürürken Bordo-Mavililerin Başkanı Olcay Saral, “Hedefimiz ikinci ligdir.

Bunun için mücadelemizi son maçın son düdüğüne kadar sürdüreceğiz. Yönetim kurulunda büyük gayretle çalışan arkadaşlarımızın yanında, yönetimde olmamalarına rağmen her zaman kulübümüzün yanında yer alan arkadaşlarımızın varlığı, ayrıca verdiğimiz sözlere güvenip parayı dert etmeyen karakterli oyuncularımızla 2. Lig hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Sezonun ilk devresini son senelerin en iyi puan ortalaması ile bitirip ara hedef olan Play-Off içinde yer almayı başardık. Sezonun 2.devresine daha bir gayretli olarak arzu ettiğimiz şampiyonluk için son maçın son düdüğüne kadar tüm camia olarak mücadeleye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

PLAY-OFF’A KALACAĞIZ

TFF 2.Lig Beyaz Grup’taki Doğu Karadeniz temsilcilerinden Pazarspor, ligin ikinci yarısı için çalışmalarını sürdürürken, Cafer Aydın’ın istifası üzerine göreve gelen yeni teknik direktör Ferruh Özgün, Mavi-Beyazlı camiaya umut aşıladı. Genç ve yetenekli bir kadroları olduğunu belirten teknik adam Ferruh Özgün, “Çalışmayı seven ve aşama yapmak isteyen futbolcularımızın antrenmanlardaki gayreti beni umutlandırıyor. Cafer Hocam’dan iyi bir takım devraldım. Yapacağımız çalışmalarla bunu daha ileriye götürüp ilk yarıda toplanan 33 puanın üzerine çıkmak istiyoruz. Taraftarımız rahat olsun, Pazarspor sezon sonunda hedefini gerçekleştirerek Play-Off Grubunda kesinlikle yar alacaktır” dedi.

DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde ligin ikinci yarısına hazırlanan 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Yomraspor, bu yarıda ilk yarıya oranla daha başarılı olmak için yoğun çaba harcıyor.

İlk yarıda topladıkları 24 puanla 5.sırada yer alıp Play-Off grubunda yer almalarına karşın bunu yeterli görmeyen Zıvalıoğlu, “İlk yarıda çok şanssız puanlar kaybettik. Yoksa bu yarıyı çok daha iyi durumda bitirebilirdik. Aynı hataları yapmamak için geçmişten de ders alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eksiklerimizi tamamlamak için maçlara kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıda hak ettiğimiz puanları alacağımıza inanıyorum” dedi.

HOPA’DA YOL AYRIMI

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Artvin Hopaspor’da dış transfer çalışmaları devam ederken mevcut kadrodan da bazı oyuncularla yollar ayrılıyor. Mor-Beyazlılar, Feyyaz Aydil ve Doğan Çamlı ile karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshettğini duyurdu. Mor-Beyazlılar, Feyyaz ve Doğan’a yapmış oldukları katkılardan ötürü teşekkür etti. Bu arada yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Artvin Hopaspor, ikinci yarıda çıkışı geçmek istiyor. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmanın mücadelesini verecek olan Mor-Beyazlı ekipte teknik adam İsmail Cem Cambaz, iyi çalıştıklarını, ikinci yarıdan umutlu olduklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR LİGİN İLK YARISINI 3. OLARAK TAMAMLADI
 
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, ligin ilk yarısının son maçında Karabük Yenişehirspor’u 37-24 yenerek ligi 3. Olarak tamamladı. 


Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Karabük Yenişehirspor ile karşı karşıya geldi. Trabzon Beşirli Tenis Kortları Spor Kompleksi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan maçtan, Büyükşehir Belediyespor 37-24 galip ayrıldı. İlk yarının son maçını oynayan Büyükşehir Belediyespor, puanını 22’ye çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül, yönetim kurulu üyeleri Birdal Öztürk, Serkan Şeker, Ayhan Pala, Zekeriya İskenderoğlu ve Köksal Saral hentbol takımını yalnız bırakmadı.  

Editör: TE Bilisim