Trabzonspor’da stoper transferinde sona gelindi. Şampiyonluk hedefine ulaşmakta kararlı olan Bordo-Mavili ekip lider özellikte bir stoper almanın planlarını yapıyordu.

 Söz Kesildi

Bugüne kadar birçok ismi gündemine alan Trabzonspor’un yakın zamanda stoper transferini gerçekleştirmesi bekleniyor. Bordo-Mavili ekibin, Danimarka ekibi Midtjylland’ta forma giyen 28 yaşındaki stoper Erik Sviatchenko ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Danimarka ekibi ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Erik Sviatchenko’nun bonservisi ile alınması gündemde.

Hosseini Giderse…

Uzun süredir transferi gizli yürüten Trabzonspor’un Erik Sviatchenko konusunda sona geldiği, transferi kısa süre içinde açıklayacağı belirtildi. 28 yaşındaki Danimarkalı oyuncu bu sezon Midtjylland forması ile toplam 21 maçta 3 gol atıp 3 asist yaptı. Mamadou Sakho, Maya Yoshida, Ezequile Garay, Daniel Carriço, Marcelo, Andrea Rancchia, Adama Soumaoro gibi isimleri gündeminde tutan Trabzonspor’un ciddi teklifler alan Hosseini’nin ayrılması halinde gündemdeki stoperlerden birini de kiralık olarak transfer edebileceği belirtiliyor. 
 
Editör: TE Bilisim