PROJENİN TANITIMI YAPILDI

TFF 3.Lig ekiplerinden Yomraspor tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Yomra’daki Çocuklar Futbol ile Sağlıklı ve Mutlu Büyüyor” isimli projesinin tanıtımı yapıldı. Proje kapsamında yapılan törene Yomra Kaymakamı Eyüp Özdemir, Kulüp Başkanı Davut Atmaca ve yönetim kurulu üyeleri, İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Yunus Karaman ve proje sorumlusu İsmail Şahin katıldı.

“YOMRASPOR’UN ALT YAPISI FUTBOLCU TARLASI!”

3.Lig temsilcimiz Mor-Beyazlı Yomraspor’un alt yapısında yetenekli ve gelecek vaat eden futbolcular yetişiyor. Kulüp Başkanı Davut Atmaca göreve gelir gelmez alt yapıya önem verdi. Profesyonel kulüplerin alt yapısız başarılı olamayacağını söyleyen Atmaca, “Değerli futbol otoriterlerinden ve hocalarımızdan bu konuda tecrübe alarak alt yapımızı hareketlendirdik. Önceden var olan Yomraspor futbol okulunu daha aktif hale getirdik. Gelişim Ligi’ne katılarak U15, U16, U17 ve U19 takımlarımıza tecrübeli hoca ve yetenekli futbolcular kazanırdık ”dedi.

YOMRASPOR KOLEJ TAKIMI OLDU

Başkan Atmaca: “Altyapımızda 6 antrenör, 200’den fazla lisanslı futbolcu yer alıyor. Amacımız; yöremiz genelindeki yetenekli genç futbolcuların sistemli çalışmalar sonucunda ortaya çıkartılması ve yarının önemli bireyleri olan bu futbolcuları doğru ellerde geliştirerek A takımımıza ve profesyonel hayata geçişlerimi sağlamaktır. Düşünce yapısı olarak üst seviyede olan iyi birey-iyi futbolcu yetiştirmek kulübümüzün en önemli hedeflerinden birisidir. Yomraspor ailesine destek olan ve hizmet arzusu taşıyan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim