İNSAN HAKLARI YALANI!

“Çağımızın en büyük yalanı; Evrensel hukuk ve İnsan hakları… Gözümüzün önünde Gazze’de, Refah’da katliam devam ediyor. Ve hayat gün ışıyınca herkes için devam edecek. Seherler hürmetine bu ızdırabımızı bitir Yarabbi…” şeklinde tepkisini dile getiren eski İçişleri Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu son nefesimize kadar Filistin’de mazlumların yanındayız mesajı verdi.

TARİHE ONURLARIYLA NOT DÜŞÜYORLAR

“Duruşumuz Filistin’dir. .Duruşumuz Gazze’dir.. Duruşumuz zulme karşıdır.. Duruşumuz iki yüzlü batıya karşıdır” şeklinde tepkisini dile getiren Soylu bu zor ve sıkıntılı süreçte başta Türkiye olmak üzere dünyanın bir çok yerinde boykotlarla-mitinglerle-dualarla Filistinli kardeşlerimize desteklerini veren İsrail’e karşı tepkisini dile getiren insanlarda tarihe onurlu duruşları ile not düşmüştür dedi.

Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB’de Daire Başkanı Olarak Göreve Başladı Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB’de Daire Başkanı Olarak Göreve Başladı

O ÇOCUKLARIN VEBALİ ÜZERİMİZDE

Her ölen bebek her aç kalan bebek her topraksız-vatansız kalan bebeğin ahı hepimizin üzerinde üzerimizde diyen Soylu “Savaşın bile onuru var İsrail’de hiçbir değer kalmamış zalimlik unvan olmuş” şeklinde konuştu. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 14 bin 500'ü çocuk, 9 bin 560'ı kadın olmak üzere 33 bin 686 Filistinli öldürüldü, 76 bin 309 kişi yaralandı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA