Opr. Dr. Muhammet Erkan, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Olarak Atandı Opr. Dr. Muhammet Erkan, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Olarak Atandı

Ağasar'ın Önemi ve Kültürel Zenginlikleri
Genç, konuşmasında Ağasar'ın önemine vurgu yaparak, bölgenin ilk Türk yerleşimlerinden biri olduğunu ve vatan savunmasında her zaman ön planda olduğunu belirtti. Ağasar'ın kültürel zenginliklerine dikkat çekti ve bu topraklara hizmet etmenin kendisi için bir şeref olduğunu ifade etti.
E2Fb49F4 E498 4D6F A85F 3388123Cb76A
Gurur ve Bahtiyarlık Duygusu
Ağasar'ın evladı olarak kabul edilmenin kendisi için büyük bir gurur ve bahtiyarlık olduğunu dile getiren Genç, Ağasar'ı sevdiklerini ve bu topraklara hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, bölgede yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ataman ve diğer yöneticilere teşekkür etti.

Hazır ve Kararlılık
B36Bb825 B271 487B B9F4 Bbc32E003484

Genç, Ağasar'ın sorunlarını ve eksiklerini çok iyi bildiğini vurgulayarak, bu sorunları çözmek için hazır ve kararlı olduklarını ifade etti. Köylerde, yaylalarda yaşanan yol ve su sorunlarına çözüm bulacaklarını söyledi.

Refik Kurukız'ın Projeleri ve Vize Talebi
Şalpazarı'nda 2 dönem belediye başkanlığı yapan Refik Kurukız, ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği projeleri halka anlatarak 3. dönem için vize istedi. İlçenin geliştiğini ve güzelleştiğini belirten Kurukız, cumhur ittifakıyla ilçeyi daha da büyüteceklerini ifade etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK