Tonya ilçesi, uzun süredir beklediği bu proje ile önemli bir kazanım elde ediyor. İçerisinde barındırdığı farklı alanlarla herkesin ihtiyacına cevap verecek olan proje, özellikle gençler için önemli bir sosyal merkez olacak. Başkan Genç, projenin yapımına başlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, önceki dönemde görev yapmış isimleri ve kurumları da unutmuyor.


Proje, ilçenin otopark sorununa çözüm olmasının yanı sıra, düğün salonu, kütüphane, kafe ve etkinlik odaları gibi birçok farklı alanı içerisinde barındırıyor. Bu sayede Tonya ilçesi, sadece yaşam alanı değil, aynı zamanda sosyal etkinlikler için de bir merkez haline geliyor.

Geçici Hayvan Barınağını İncelediler, Mesaj Verdiler: Hayvanlar İtlaf Edilmeyecek Geçici Hayvan Barınağını İncelediler, Mesaj Verdiler: Hayvanlar İtlaf Edilmeyecek


Başkan Genç, projenin tamamlanması ve hizmete sunulması için büyük bir gayret gösterdiklerini belirtiyor. Trabzon'un Türkiye'nin en yaşanılabilir şehirlerinden biri olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Genç, ilçelerin genç nüfusunun göç etmesini önlemek, istihdam alanları oluşturmak ve sosyal yaşantıya katkı sağlamak gibi hedefler doğrultusunda çalışacaklarını vurguluyor.


Tonya'nın yeni çehresini şekillendirecek olan Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi projesi, Trabzon'un gelişimine ve ilçe halkının yaşam kalitesinin artmasına önemli bir katkı sunacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY