Edinilen bilgilere göre, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na Eray Kömürcüoğlu atandı. İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'nden Trabzon'a atanarak göreve başlayan Kömürcüoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

Eray Kömürcüoğlu, 1991 yılında Sürmene'de doğmuştur. İlk ve ortaokul eğitimini Sürmene'de tamamlamış, lise eğitimini ise Of'ta almıştır. Lisans eğitimini %100 burslu olarak İstanbul Arel Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlayan Kömürcüoğlu, aynı üniversitede İşletme Yönetimi yüksek lisans programını da %100 burslu olarak tamamlamıştır. Halen Yönetim ve Organizasyon alanında doktora programına devam etmektedir.

Üniversite yıllarında çeşitli görevlerde bulunan Kömürcüoğlu, öğrenci konseyi başkanlığı, senato üyeliği gibi önemli görevlerde yer almıştır. Ayrıca uluslararası dergilerde akademik yayınları bulunmaktadır.

Ekrem İmamoğlu, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl Dönümü Resepsiyonuna Katıldı Ekrem İmamoğlu, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıl Dönümü Resepsiyonuna Katıldı

Akademik kariyerinin yanı sıra, Vakıf üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak da görev yapmıştır. Adalet Bakanlığı'nda bilişim suçları ve elektrik-elektronik dosyalarına ilişkin kamu hukuku yargılamalarında yeminli uzman bilirkişi olarak görev yapmış, sayısı 400'e yakın kamu hukuku davasına katılmıştır.

2015-2024 yılları arasında Büyükçekmece Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunan Kömürcüoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ndeki yeni görevinde başarılar dileriz.

Editör: Birol Sancak