İçişleri Bakanlığı'nın Desteklediği Gençlik Oyunu Ücretsiz Gösterim İle Seyirciyle Buluşacak

70 dakikalık gençlik oyunu, 4 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak. İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen projenin koordinatörlüğünü Mahir Elvan üstlenirken, senaryo Deniz Elvan tarafından kaleme alındı ve Nuri Nalbantoğlu tarafından yönetilecek.

Oyunda ışık tasarımını Adem Öztürk, dekor tasarımını Barış Çolak ve müziği Doğu Marin üstlenirken, dramaturg Ziya Kibar ve reji asistanları Elif Aktürk ile Cenk Çuvalcıoğlu da projeye katkı sağlıyor. Oyuncu kadrosunda ise Muhammet Aymaz, Ogün Kılıç, Songül Nadir, Murat Aşar, Zeynep Cansever, Sinan Yolcu, Emrah Can Aydın ve Cenk Çuvalcıoğlu yer alıyor.

Ankara Başkent Trabzon Günleri’nde hafta sonunda büyük yoğunluk yaşanıyor Ankara Başkent Trabzon Günleri’nde hafta sonunda büyük yoğunluk yaşanıyor

Oyunun gösterim tarihleri ise 4 Mart Pazartesi ve 5 Mart Salı günleri Haluk Ongan Sahnesi'nde, 7 Mart Perşembe günü ise Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde olacak. Tiyatro tutkunları, bu etkileyici oyunu izlemek için ücretsiz olarak bilet alabilirler.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA