Vatandaşlarla buluşarak projelerini anlatmaya devam eden Aydın, "Üretken, adil, erişilebilir, şefkatli, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, çağdaş, güçlü, kapsayıcı, dinamik, vatansever ve estetik; gerçek belediyecilik ilkelerini hayata geçireceğiz." ifadelerini kullanıyor.

C6Fb7567 6Fa1 4691 A69F 5Ba92Fdb1211

Aydın, “Trabzon herkesin istediği projelerle canlanacak. Bütün vatandaşlarımızın hayatına dokunacak işlere imza atacağız. Projelerimizi açıkladığımız günden bu yana aldığımız olumlu geri dönüşler bize heyecan veriyor. 31 Mart zaferinin ardından işe koyulacağız ve açıkladığımız projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Ortahisar ilçemiz, gerçekleşecek projeler ile değerine değer katacak.” şeklinde konuştu.
 

Trabzon Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Gece Baskını Yaptı Trabzon Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile Gece Baskını Yaptı

Ulaşım Aksları Düzenlenecek: taXXi.M Kentsel Dönüşüm Projesi
8A080Aa2 5354 4E4F Ad96 0C4B8778983C

Trafik konusunu önemsediğini belirten Aydın, "Trabzon Merkezi ulaşım akslarının odağında bulunan ve yapısal anlamda eskiyen yaklaşık 6 dönümlük alanı dönüştüreceğiz. 'taXXi.M Kentsel Dönüşüm Projesi' ile kent meydanı, ticari alanlar, otopark alanları, dolmuş-durak alanları, Meydan-Boztepe/Çukurçayır Teleferik Hattı gibi alanları bünyesinde bulunduracak ve çevre ulaşım akslarını da düzenleyecek bir projeyi hayata geçireceğiz." dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU