Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Nevzat Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ve meclis üyelerinden oluşan bir heyet, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Metin Genç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, TTB Başkanları Genç'e görev süresince başarı dileklerini ileterek, fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için 20 yıldır yaptıkları çalışmaları ortak işbirliği ile daha da geliştireceklerini ifade ettiler. Başkan Özer ve Başkan Ergan, tarım sektöründe yer alan paydaşlarla birlikte hareket ederek Trabzon'un tarımsal potansiyelini daha da yukarılara taşımayı hedeflediklerini vurguladılar.

Oflu Ayazoğlu Hocadan Devlet Ricalinin Dikkatine: Enflasyon ve Hayat Pahalılığı Oflu Ayazoğlu Hocadan Devlet Ricalinin Dikkatine: Enflasyon ve Hayat Pahalılığı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarım Dairesi Başkanlığı ile birlikte fındık başta olmak üzere tarımsal ürünlerde verim ve kaliteyi artırmak için TTB ile işbirliğini daha da güçlendireceklerini belirtti. Başkan Genç, tarımsal kalkınma için borsa ile yakın işbirliği içinde olacaklarını ifade etti ve ziyaretten dolayı TTB heyetine teşekkürlerini iletti.

Bu ziyaret, Trabzon'un tarımsal potansiyelini daha da güçlendirmek ve tarımsal kalkınmaya destek vermek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY