Trabzonspor, Yeni Sezon Öncesi Dört Oyuncu ile Anlaşmaya Vardı. İmzalar Ne Zaman? Trabzonspor, Yeni Sezon Öncesi Dört Oyuncu ile Anlaşmaya Vardı. İmzalar Ne Zaman?

Trabzonspor’da yolları dört gözle beklenen Paul Onuachu ile Nicolas Pepe bugün Trabzon’a geldi. 13 Ocak’ta başlayan Afrika Uluslar Kupası’ndan ötürü uzun süredir Bordo-Mavili formadan uzak kalan Nijeryalı yıldız Paul Onuachu ile Fildişi Sahilli yıldız Nicolas Pepe final maçının ardından kutlamalara katılmak üzere ülkelerine gitmişti. Dün öğleden sonra Trabzon’a gelen iki yıldız Bordo-Mavililerin biraz olsun yüzünü güldürdü.

YOKLUĞU HİSSEDİLMİŞTİ
Bugün yapılacak olan son antrenmanın ardından Onuachu ve Pepe’nin Pazar günü oynanacak olan Pendikspor maçının kadrosuna alınması bekleniyor. Özellikle Afrika Kupası’na gittikten sonra Onuachu’nun yokluğu çok fazla hissedilmişti. Bordo-Mavili ekip bu süreçte üst üste 5 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik yaşamıştı. Bu arada Pepeli Fildişi Sahili, Afrika Kupası’nda şampiyon olurken Onuachulu Nijerya ise ikinci olmuştu

Kaynak: Taka/Aytekin Akay