İsrail, Filistinlilerin Çadırlarını Bombaladı: 25 Ölü, 50 Yaralı İsrail, Filistinlilerin Çadırlarını Bombaladı: 25 Ölü, 50 Yaralı

Yoğun Katılım ve Güçlü Açıklamalar

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in de katıldığı eylemde, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve diğer il ve ilçe teşkilatlarının temsilcileri yer aldı. İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan önderliğinde toplanan grup, Starbucks'ta oturanları boykota davet ederek güçlü açıklamalarda bulundu.

Filistin'deki Katliama Karşı Duruş

Eylemcilerin açıklamalarında, Filistin'deki soykırıma karşı sessiz kalmamanın insanlık görevi olduğu vurgulandı. Grup, Starbucks'ı İsrail'e maddi destek vermekle suçlayarak, mağdurların sesi olmaya çalıştı.

Vicdan ve İnsanlık Çağrısı

Protesto sırasında yapılan çağrılar, insanlık vicdanına hitap eder nitelikteydi. Grup, Starbucks'ta oturanlara, Filistin'deki acıyı hissettirmeye çalıştı ve soykırıma sessiz kalmamaları için çağrıda bulundu.

Seslerini Yükseltmeye Devam Ediyorlar

Trabzon'da yapılan bu protesto, Filistin'deki zulme dikkat çekmek ve adalet talep etmek için atılmış önemli bir adımdı. Eylemciler, seslerini yükseltmeye ve Filistin'deki acıya dikkat çekmeye devam edeceklerini belirttiler.

Kaynak: HABER MERKEZİ