Bordo-Mavililer, son 4 lig maçında sadece 1 puan alabildi ve taraftarlar maç sonunda "istifa" tezahüratlarıyla isyanlarını dile getirdi.

Abdullah Avcı'nın yönetimindeki Trabzonspor, son olarak 2020-2021 sezonunda Eddie Newton ile 5 ile 7. haftalar arasında üst üste 3 maç kaybetmiş, ardından İngiliz hocayla yollar ayrılmıştı. Bu durum, Avcı'nın kariyerinde bir ilk olarak kayıtlara geçti.

Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek? Avcı Yönetiminde ki Trabzonspor Kan mı Kaybediyor?; Avcı Buna Nasıl Son Verecek?

38 yıl aradan sonra gelen tarihi şampiyonluğun ardından ligde sezonu tamamlayamayan Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki 2. döneminde sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Kasımpaşa maçı öncesi oyuncularının değerini vurgularken, sahadan mağlubiyetle ayrılınca hayli üzgündü.

Trabzonspor'un Beşiktaş ile Dolmabahçe'de oynayacağı derbi ise Avcı için kritik bir öneme sahip. Avcı, Trabzonspor'un başında Beşiktaş'a karşı çıktığı 4 derbide henüz mağlubiyet yaşamadı, 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. İstanbul'da çıkış arayacak olan Avcı ve takımı, Beşiktaş karşılaşmasıyla kötü gidişata dur demeye çalışacak. Futbolseverler, bu derbinin Avcı ve Trabzonspor için belirleyici olacağını düşünüyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Ayşe Sancak