Özellikle sağ bek mevkiinde, Ajaccio'dan Tim Jabol Folcarelli için ikna turları hızla sürüyor. Fransız kulübü Ajaccio ile oyuncu tarafıyla görüşmeler devam ediyor. Sağ bek konusunda bir diğer alternatif ise Nice forması giyen Youcef Atal. Trabzonspor yönetimi, Atal için Nice kulübüne teklif yapmış durumda.

Orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen Bordo-Mavililer, Shakhtar Donetsk'ten Konoplya ve Boavista'dan Pedro Malheiro için de çalışmalarını sürdürüyor. Bu transferlerde bonservis maliyetini indirmeye çalışan yönetim, oyuncuların kulüpleriyle anlaşma noktasına gelmeye çalışıyor.

Ara transfer dönemi sona ermeden en az iki oyuncuyu kadroya katmayı hedefleyen Trabzonspor'da, bir stoper transferi de gündemdeydi. Ancak hedeflenen stoper oyuncuların maliyeti yüksek olduğu için, şu an için fırsat transferlerine yönelme düşünülüyor.

Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları Trabzonspor'un Mısırlı Yıldızı Trezeguet'in Skor Katkısı ve Transfer İddiaları

Ara transfer dönemi sonuna yaklaşırken Trabzonspor yönetimi, kadroyu güçlendirmek için son güne kadar yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürecek.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Doğukan ÖZKURT