Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Avrupa Şampiyonu Oldu Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu Avrupa Şampiyonu Oldu

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Anastasios Bakasetas'ın geleceği hakkındaki söylentilere son bir açıklama daha geldi. 2020 yılından bu yana bordo-mavili formayı giyen Yunan Milli futbolcu için sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Geçtiğimiz sezon kazanılan tarihi şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Bakasetas, 34 maçta 8 gol atmış ve 4 gol pası vermişti. Ancak sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen futbolcuyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

Son olarak Yunan basını, Beşiktaş'ın Bakasetas ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardığı iddiasını gündeme getirdi. Ancak Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bu iddialara tek cümlelik bir yanıt verdi. Beyaz Futbol Editörü Mehmet Batuhan Ağır, Başkan Doğan'a ulaştığını ve Bakasetas ile ilgili doğru olup olmadığını sorduğunu belirtti. Başkan Doğan'ın "Öyle bir durum yok." cevabını verdiğini aktardı.

Ayrıca, Trabzonspor'u yakından takip eden gazeteci Yunus Emre Sel, sosyal medya hesabından Bakasetas için "Kulübe gelen herhangi bir teklif yok." bilgisini paylaştı.

Anastasios Bakasetas, bu sezon Trabzonspor formasıyla 16 maçta 5 gol atarken, 2 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Bakasetas'ın geleceği hala belirsizliğini koruyor ve takipçileri yeni gelişmeleri bekliyor.

Editör: Birol Sancak