Çaykur Rizespor: Evde Coştu, Gurbette Durdu! Çaykur Rizespor: Evde Coştu, Gurbette Durdu!

Başkan Doğan'ın gözünde, bu sezon yaşanan başarısızlık için birkaç ana neden öne çıkıyor. Bunlar arasında, kazanmayı bilen oyuncuların elde tutulamaması, yönetimdeki tecrübesizlik, tartışmalı bir teknik adamla sezonun başlaması ve transfer politikasının eksikleri bulunuyor. Ayrıca, taraftarın takımı yalnız bıraktığına dair eleştiriler de yapılıyor.
Ancak Başkan Doğan, gelecek sezon için umutlu ve kararlı bir duruş sergiliyor. İstifasını düşünmüyor ve teknik direktör Abdullah Avcı'ya güveniyor. Transfer konusunda aceleci davranmayacak ve yaz transfer dönemini bekleyecek. Bu sezonu Avrupa Kupaları'na katılabilen bir seviyede tamamlamak istiyor ve gelecek sezon için şampiyonluk hedefi koyuyor.
Başkan Doğan'ın planları, sezon sonu büyük bir kadro temizliği yapmayı ve Trabzonspor'a yakışan, genç ve uzun vadeli başarıları garantileyebilecek oyuncuları transfer etmeyi içeriyor. Taraftarın da gönlünü kazanmak ve desteklerini almak önemli bir adım olarak görülüyor.
Başkan Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un tekrar zirveye yükselmesi için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor ve gelecek sezon için büyük umutlar besliyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT