Trabzonspor ve Beşiktaş Finalde Karşılaşacak

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Karagümrük'ü eleyerek finale yükselirken, Beşiktaş ise rakibi oldu. Futbolseverler, final mücadelesinin hangi tarihte ve hangi stadyumda oynanacağını merak ediyor.

Trabzonspor'un Gol Makinesi Transferinde Taraftar Tepkisi Sürüyor: "Ne Olursa Olsun Alın!" Trabzonspor'un Gol Makinesi Transferinde Taraftar Tepkisi Sürüyor: "Ne Olursa Olsun Alın!"

Final Maçı 23 Mayıs'ta

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı tarihe göre, Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Ancak, karşılaşmanın hangi şehirde ve stadyumda yapılacağı henüz netleşmedi.

Final İçin Şanlıurfa Dahil 5 Şehir Gündemde

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki final mücadelesinin Şanlıurfa'da oynanmasının gündeme geldiği bildirildi. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinde, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası Şanlıurfalı futbolseverler final heyecanı yaşayamadı. TFF'nin, bu kez Trabzonspor - Beşiktaş maçını Şanlıurfa'da oynatarak sporseverlere bir final heyecanı yaşatmayı planladığı ifade ediliyor.

Trabzonspor - Beşiktaş finali için Şanlıurfa dışında Kocaeli Stadyumu, Sakarya Atatürk Stadyumu, Gaziantep Kalyon Stadyumu ve Atatürk Olimpiyat Stadı seçenekleri de değerlendiriliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN