Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek olan final maçı öncesi Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan futbolcular haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe, tüm oyuncularından en yüksek performansı alarak kulübe kupa sevinci yaşatmayı amaçlıyor. Bu dev maç için yönetim özel prim belirleyerek takıma olan güvenini de gösterdi.

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de istenilen performansı gösterememiş olsa da, Türkiye Kupası'nda zirveyi hedefliyor. Daha önce 16 kez final oynayan ve 10 kez kupayı kazanan Beşiktaş, bu sefer de zaferle ayrılmak istiyor. Ancak karşılarında güçlü bir rakip olan Trabzonspor bulunuyor.

Trabzonspor Transfer Hamlesinde; Avcı O Yıldızda Israrcı! Trabzonspor Transfer Hamlesinde; Avcı O Yıldızda Israrcı!

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında geçmiş yıllara dayanan bir rekabet bulunuyor. İki takım bugüne kadar 11 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 5'ini Beşiktaş, 4'ünü ise Trabzonspor kazandı. İki takım arasında oynanan 4 final maçından ise 2'sini Beşiktaş, 2'sini ise Trabzonspor kazandı.

Tribünlerdeki atmosfer de büyük bir heyecanla bekleniyor. Her iki takım için de biletler hızla tükenirken, 77 bin 87 kişilik Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 74 bin 772 taraftarın yer alması bekleniyor. İstanbul Emniyeti, maç öncesi ve sırasında güvenlik tedbirlerini artırarak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmasını önlemeyi hedefliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU