Trabzonspor'un Efsanesi Hami Mandıralı Bu Kez Kıbrıs'ta Sahneye Çıktı!

Türkiye’den KKTC’ye gelen bazı eski futbolcular, İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte bölge okullarında eğitim gören gençlerle buluştu.

Trabzonspor Efsanesi Hami Mandıralı KKTC'de Gençlerle Buluştu

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen organizasyonda, Trabzonspor’da forma giyen Hami Mandıralı, Galatasaray’ın eski futbolcusu Cüneyt Tanman, Beşiktaşlı Recep Çetin ile Fenerbahçe forması giyen İlhan Parlak ve Serkan Balcı, gençlerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı, gençlerin sorularını yanıtladı. Etkinlikte, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri de yer aldı.

Hami Mandıralı ve Cüneyt Tanman Kıbrıs'ta Aynı Kürsüde Buluştu

Trabzonspor tarihinin gelmiş geçmiş en önemli futbolcularından birisi olan Hami Mandıralı, kendini Türk futboluna adadı. Gnçlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla Anadoluyu gezen Mandıralı gençlerle buluşuyor ve futbolda yaşadığı heyecanı, elde ettiği kazanımları ve tecrübeleri anlatıyor. Bir süre Kral Tanju Çolak ile birlikte programlar yapan Mandıralı bu kez Cüneyt Tanman ile birlikte Kıbrıs’da kürsüye çıktı.

Thomas Reis'in Freiburg Kabusu Trabzonspor'da da Bitmedi! Alman Ekibe Karşı 6. Yenilgi
Thomas Reis'in Freiburg Kabusu Trabzonspor'da da Bitmedi! Alman Ekibe Karşı 6. Yenilgi
İçeriği Görüntüle

Muhabir: AYŞEN KARABİNA