Trabzonspor o iki yıldız için karar verdi; Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldızlar... Trabzonspor o iki yıldız için karar verdi; Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldızlar...

Öncelikle, bordo-mavili taraftarların sahaya yabancı madde atması ve Fenerbahçeli futbolculara saldırması kesinlikle tasvip edilemez. Ancak bu olaylarla birlikte yaşananlar sadece bir tarafın suçlu olduğunu göstermez. Yayıncı kuruluşa yansıyan görüntülerde, Fenerbahçeli futbolcuların yerde etkisiz hale getirilen taraftarlara saldırması da dikkat çekici bir gerçektir.

Özellikle bazı Fenerbahçe oyuncularının provokatif hareketleriyle Bordo-Mavili taraftarları kışkırttığı görüntüler ortadadır. Bu durumda yaşananların tek sorumlusu olarak sadece Trabzon'un gösterilmesi adaletsizliğe yol açar.
7C381Eed B5C7 4Ed3 93De 9D6839825897

Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden futbolcularına kadar herkesin bu olaylarda sorumluluğu bulunmaktadır. Mağduru oynayarak ligden çekilme tehdidiyle işin içinden sıyrılmaya çalışmaları da eleştirilmektedir.

Trabzonspor'un efsane başkanlarından biri olan Özkan Sümer'in ifadesiyle, Fenerbahçe'nin haksızlığı hak olarak kabullenmiş bir kulüp olduğu yönündeki yorumlar, yaşananların tüm boyutlarıyla ele alınması gerektiğini göstermektedir.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA