MİLLİ ARA ÇOK İYİ FIRSAT
 
Bu sezon geride kalan 8 haftalık periyotta 6 puan toplayarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın göreve gelmesiyle yeni bir sayfa açtı. Yenilenen kadrosu ile beklentilerin çok uzağında kalan Fırtına, yeniden eski başarılı günlerine geri dönmek istiyor. Milli ara fırsatını da çok iyi değerlendirmek isteyen Trabzonspor’da yeni teknik direktör Abdullah Avcı, ekibiyle birlikte takımı yeniden ayağa kaldırma adına kolları sıvadı.
 
GÜVEN AŞILADI

Gelişi ile şehirde ve takım içinde olumlu bir hava estiren Abdullah Avcı ile bundan sonraki süreçte yükselişe geçmenin mücadelesini verecek olan Trabzonspor’da futbolcular da tecrübeli teknik direktörden forma almanın savaşı içine girdi. Teknik direktör Abdullah Avcı da oyuncularıyla yaptığı toplantıda öğrencilerine güven aşıladı. Avcı oyuncularından geçmişi unutup tamamen geleceğe odaklanmalarını istedi.
 
ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Avcı, “Böylesine yetenekli, hırslı ve başarı isteyen bir futbolcu grubuyla beraber olmaktan mutluyum. Neler yapabileceğinizi çok iyi biliyorum. Hiçbir değişim elbette kolay olmuyor. Ancak zamanla birbirimizi daha iyi anlayacağız. Bu milli arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Çok çalışacağız. Sizlere çok inanıyorum. Hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Bizim için lig yeni başlıyormuş gibi bakalım ve sadece kendi işimize odaklanalım” ifadelerini kullandı.
 
NWAKAEME’YE GÜVENİYOR
 
Trabzonspor’un en önemli hücum silahlarından biri olan Nwakaeme’den müjdeli haber geldi. Son oynanan Alanyaspor maçında kadroda olmasına rağmen sakatlığından ötürü forma giyemeyen Nwakaeme, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Milli arada tam olarak hazır hale gelmesi beklenen Nwakaeme’nin BB Erzurumspor maçında oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da en güvendiği isimlerin başında gelen Nwakaeme bir an önce formasına kavuşmak istiyor.
 
Editör: TE Bilisim