Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ederken sürpriz bir hamleyle İngiliz Premier Lig takımı Nottingham Forest'un 27 yaşındaki İngiliz stoperi Joe Worrall'ı gündemine aldı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Trabzonspor'un Nottingham Forest Kulübü'ne Joe Worrall için 4 Milyon Euro'luk bonservis teklifi sunduğu ortaya çıktı.

Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var Fark Açılıyor: Trabzonspor'un Üçüncülük Hedefi İçin Önünde 4 Büyük Maç Var

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano da sosyal medya hesabından Trabzonspor'un İngiliz stoper Joe Worrall ile ilgilendiğini paylaşarak dikkatleri çekti. Nottingham Forest kulübünün ise bu teklifi değerlendirmeye aldığı ifade edildi. Joe Worrall, İngiliz ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan bir oyuncu ve bu sezon 9 maçta forma giydi.

Trabzonspor'un orta saha ve hücum oyuncusu ihtiyacı bulunmasına rağmen teknik direktör Abdullah Avcı'nın stoper talebinde bulunması, taraftarlar arasında anlam verilemeyen bir durum olarak değerlendiriliyor. Transfer süreci yakından takip ediliyor ve Joe Worrall'ın Trabzonspor'a katılma ihtimali büyük bir merakla bekleniyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak