Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti

Bu doğrultuda, Trabzonspor'un gündemine gelen isimlerden biri, Championship takımlarından Leicester City'de forma giyen 27 yaşındaki Nijeryalı ön libero Wilfred Ndidi oldu. Ndidi, 6-8 numara pozisyonunda görev yapabilmesi ve 10 numara pozisyonu için de arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un radarına girdi.
Leicester City ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Ndidi, bu sezon toplam 30 maçta 4 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Ayrıca 53 kez Nijerya Milli Takımı formasını terleten deneyimli oyuncunun bonservis sorunu bulunmuyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği belirtilen Ndidi için Trabzonspor yönetiminin harekete geçtiği ifade edildi. Bordo-Mavili yönetim, sezon sonu öncesinde Ndidi transferi konusunda mesafe kat etmeyi hedefliyor ve oyuncunun menajeri ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK