Trabzonspor'un Galatasaray karşısında tarihi bir hezimet yaşaması, camiayı derinden sarstı. Haftalardır beklenen futbolun bir türlü sahaya yansımaması, Bordo-Mavili ekibi Galatasaray karşısında etkisiz bir görüntü sergilemeye itti. Ancak bu kötü performansın göz önünde bulundurularak alınması gereken önlemlerin alınmaması, taraftarlar arasında büyük tartışma konusu haline geldi.

Sakat oyuncuların yanı sıra Afrika Kupası'na katılan bazı oyuncuların da takımdan ayrılmasına rağmen transfer yapılmasının gündeme gelmemesi, Kourbelis, Teklic ve Larsen'in gönderilmesi de büyük bir soru işareti oluşturdu. Galatasaray maçında gözle görülür bir kadro yetersizliği yaşanmasına rağmen bu durum, bahane olarak değerlendirilmekte. Ancak, ağır yenilginin faturasının nasıl ve kim tarafından ödeneceği merak konusu haline geldi.

Taraftarlar, kulüp yönetiminden ve teknik heyetten gelecek açıklamaları beklerken, Trabzonspor'un bu kötü dönemi nasıl atlatılacağı ve takımın geleceği konusundaki belirsizlikler hala devam ediyor. Şimdi gözler alınacak önlemlere ve gelecek hamlelere çevrilmiş durumda, çünkü Bordo-Mavili camia, bu tarihi hezimi unutup yoluna devam etmek istiyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT