Avcı öncelikle Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki şehitler için başsağlığı dileyerek Türk milletinin duygularını paylaştı. Ardından, futbolun bir iyileştirici güç olduğunu ve ülkede bu sporun her zor dönemde oynandığını vurguladı.

Takımının son 72 saat içinde üçüncü maçını oynadığını ve Afrika Uluslar Kupası'nda olan ve sakatlıkları bulunan oyuncular nedeniyle kadro sıkıntısı yaşadıklarını açıklayan Avcı, özellikle Bakasetas'ın sakatlığına dikkat çekti.

Sakatlıkların bahane olarak görülmemesi gerektiğini vurgulayan Avcı, "Bugünkü mücadeleyi rakip de kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. Oyun kalitesini bazen ben de beğenmiyorum." dedi.

Takımın transfer politikalarına da değinen Avcı, yabancı kotasının dolu olduğunu ve kulübün menfaatlerine uygun olarak transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, Avrupa kupalarına katılmak ve Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirtti.

Abdülkadir Ömür'ün ayrılığına spesifik bir açıklama yapmasa da, bu konuyu eleştirenlerin eleştirilerine değinerek, önümüzdeki günlerde takımın geleceği hakkında daha fazla bilgi vereceğini söyledi.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT