Avcı, "Hayatım boyunca hep gerçekçi hedefler üzerinden gittim" diyerek sözlerine başladı. Trabzonspor'daki göreve geldiği dönemi hatırlatan Avcı, "Geldiğimde 4 maçta 10 puan olunca, Fenerbahçe'yi İstanbul'da yenince 'Bu adam geldi bizim ayarlarımızla oynuyor, yine bize bir şeyler hayal ettirecek' denildi" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un tarihine ve büyüklüğüne vurgu yapan Avcı, "Trabzonspor'un markası, tarihi ve forması çok ağırdır. Trabzonspor her zaman ilk 4'ün arasında yarışması gereken bir takımdır" ifadelerini kullandı. Avcı, büyük takımların bütçeleri ile rekabet etmenin zorluğuna da değinerek, "Her zaman olamazsın çünkü büyük takımların bütçelerini görüyorsunuz" dedi.

Abdullah Avcı, Trabzonspor için ulaşılabilir hedefin Avrupa kupalarına katılabilmek olduğunu belirtti. Kendisinin daha önce Trabzonspor ile 3 kupa kazandığını, ancak Türkiye Kupası'nın eksik olduğunu dile getiren Avcı, "Kupaya ulaşabilirsek, Avrupa kupalarına gidersek ve aynı zamanda da gelecek sezonun planlamasını doğru bir şekilde yapabilirsek, bizim için gerçekçi ve ulaşılabilir hedef bu olacak" şeklinde konuştu.

Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı

Abdullah Avcı'nın açıklamaları, Trabzonspor camiası ve futbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Takımın teknik direktörü, hedeflerini gerçekçi ve mücadeleci bir yaklaşımla şekillendirmeyi sürdürüyor.

AYRINTILAR

  1. Abdullah Avcı, TRT SPOR'da Cansu Canbaz'ın Sorularını Yanıtladı: Trabzonspor'daki İkinci Dönem ve Hedefler!

  2. Abdullah Avcı, TRT SPOR'da "Daha Daha" Programında Trabzonspor'un Transfer Politikasını Anlattı

KAYNAK/TRT SPOR

Editör: Ayşe Sancak