Anastasios Bakasetas'ın ayrılığı, Abdülkadir Ömür'ün kadro dışı kalması ve Bardhi'nin ayrılığa yakın olması nedeniyle Fırtına, orta sahaya 2 takviye yapmayı planlıyor.

Kadrosunda değişikliklere giden Trabzonspor, Kourbelis ve Teklic'i Karagümrük'e kiralayarak, Bakasetas'ı Panathinaikos'a satmıştı. Larsen'in Malmö'ye transferi ve Abdülkadir ile Umut Bozok'un ayrılıklarıyla birlikte şimdi gözler Bardhi'ye çevrildi. Suudi Arabistan'a transfer olması beklenen Bardhi için bir Dubai kulübünün ciddi şekilde devrede olduğu belirtiliyor.

Trabzonspor'un geniş bir liste üzerinden yürüttüğü transfer çalışmalarında tekrar gündeme gelen 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Christian, yüksek potansiyeliyle dikkat çekiyor. Piyasa değeri 7 milyon Euro olarak belirlenen Christian'ın, Atletico Paranaense ile 2025 Aralık'a kadar kontratı bulunuyor. Transferin detayları merakla beklenirken, Fırtına'nın orta saha bölgesine yapacağı takviyeler taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Raporlar olumlu

2023’te çıktığı 41 karşılaşmada 7 kez fileleri havalandıran Christian için Trabzonspor Yönetimi, Brezilya kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Scout ekibinin olumlu rapor verdiği Sambacı konusunda maliyetine göre hareket edilecek. Fırtına diğer yandan Avrupa’da da bazı orta saha oyuncuları için temas halinde.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT