ÖNEMLİ GALİBİYET
Trabzonspor’un Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabinho, Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyetten ötürü mutlu olduklarını dile getirdi. Fabinho, Papara Park’ta yaşanan atmosferi görmek için uzun süre beklediğini belirterek, “Benim için de çok önemli bir an oldu. Gerçekten inanılmaz bir atmosfer oluştu. Taraftarlarımıza da teşekkür etmemiz gerekiyor. Bizim adımıza sonuç da harika oldu. Kaybettiğimiz son maçtan sonra bu tür bir reaksiyon vermemiz bizim için bir zorunluluktu. Çok da iyi olduğunu düşünüyorum” dedi. Rakiplerinin sezona iyi başladığının altını çizen Fabinho, çok önemli bir maçta çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.
AYRILIKLAR HER ZAMAN VAR
Takıma son katılan oyunculardan biri olduğu ve kendisinin gelişinin ardından teknik direktör değişikliğinin yaşandığı hatırlatılan Fabinho, “Bizim işimizde ayrılıklar her zaman var. Tabii ki bunlar hiçbir zaman güzel anlar olmaz. Hocanın ayrılıkları her zaman zor ve üzücü anlardır ama maalesef bizim işimizde bunlar yaşanıyor. Ben de hocamızla çok fazla çalışma fırsatı bulamamıştım. Henüz yeni tanışmıştık aslında ama sonrasında bir ayrılık oldu. Bizim adımıza sezon çok uzun. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Sezonu da iyi devam ettirmek zorundayız” değerlendirmesinde bulundu. Fabinho, iyi bir sezon çıkarmak zorunda olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
DAHA İYİ HİSSETTİM
“Beklentileri karşılamak zorundayız. Dolayısıyla biz de çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz. Bireysel olarak şundan bahsedebilirim aslında, siz de bildiğiniz gibi takıma yeni katıldım. Belki takımla çok daha yeni antrenman yapma fırsatı buldum ama geçen maça göre çok daha iyi hissettiğim bir maç oldu. Takım arkadaşlarımızın gerçekten iyi mücadele gösterdiği bir maç oldu. Ben de fiziksel olarak, dediğim gibi son maçlarda daha da takımla beraber çalışma fırsatı buldukça çok daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum. Bu maçta beni mutlu eden şeylerden bir tanesi de son maça göre fiziksel olarak çok daha iyi hissetmemdi. Maçı daha iyi bitirebilmekti.”
İLK KEZ 90 DAKİKA OYNADI
Fiziksel durumuyla ilgili de değerlendirmede bulunan Fabinho, şunları kaydetti: “Gelişimim, değişimim, daha iyiye gidişim sürüyor diyebilirim. Aslında takımla ilk kez 90 dakikayı tamamlama fırsatı buldum. Aynı zamanda maçın yoğun olduğu anlar olabiliyor. Bazen geçişlerin fazla yaşandığı, çok fazlaca koşmanız gereken zamanlar olabiliyor. Ben de kendimi fiziksel olarak tam olarak hazır hissetmediğim durumlarda pozisyonda kalmayı, doğru yerde olabilmeyi tercih ettim. Belki eğer bir hedeften ya da bir tarihten bahsedecek olursak önümüzdeki maç çok daha iyi hissedeceğimi biliyorum ve ondan sonraki maçta fiziksel durumumun çok çok daha iyi olacağımı biliyorum.”





