Trabzonspor'da Sakatlığını Yeni Atlatan Gol Kralı, Bu Maçta Forma Şansı Bulabilecek mi? Trabzonspor'da Sakatlığını Yeni Atlatan Gol Kralı, Bu Maçta Forma Şansı Bulabilecek mi?

Galatasaray ve Çaykur Rizespor'a mağlup olan ve Antalyaspor ile berabere kalan Bordo-Mavili ekip, beklenen reaksiyonu bir türlü ortaya koyamamış gibi görünüyor.

Özellikle oyuncuların maç kaybetmeye alışmış bir tavır sergilediği ve yenilgiyi çabuk kabullenme eğiliminde oldukları belirtiliyor. Bu durum, takımın özgüven kaybettiği ve mental olarak zorlu bir dönemden geçtiği şeklinde yorumlanıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da sürekli olarak eksik kadro mazeretini kullanması, camiada tepkilere neden oluyor.

Trabzonspor'un nasıl toparlanacağı ve oyuncuların motivasyonunun nasıl artırılacağı, merakla bekleniyor. Oyuncuların tükenmişlik sendromu yaşadığı yönündeki yorumlar, teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu konuda acil önlemler alması gerektiğine dikkat çekiyor. Camia, takımın tekrar toparlanarak hedeflerine ulaşmasını umut ediyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak