Trabzonspor, Eray Cömert'i Kadrosuna Katmak İçin Girişimde Bulunuyor Trabzonspor, Eray Cömert'i Kadrosuna Katmak İçin Girişimde Bulunuyor

Savunmanın sağ tarafına yapılacak takviye konusunda birçok oyuncu ile görüşmelere başlanmış olsa da henüz resmi bir anlaşma sağlanmış değil. Trabzonspor, Shakhtar Donetsk'ten Konoplya'yı ikna etmeye çalışsa da, Ukrayna ekibinin bonservis taleplerini karşılayabilmiş değil.

Bu noktada sağ bek arayışlarındaki rota değişikliği yaşanıyor ve Portekiz piyasası üzerinde yoğunlaşılıyor. İlk olarak Boavista forması giyen Pedro Malheiro'nun adı geçiyor. Pedro için 3.5 milyon Euro gibi bir bonservis bedelinin düşünüldüğü de iddialar arasında yer alıyor. Bir diğer Portekizli oyuncu ise Rio Ave'den Costinha.

Ayrıca daha önce radarlarına giren Youcef Atal konusunda da görüşmeler devam ediyor. Nice'de kadro dışı bırakılan Atal'ın menajeri ile temas halinde olan Trabzonspor, bu transferi de sonuçlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sağ bek pozisyonuna yapılacak takviye, Trabzonspor'un savunma hattını güçlendirmesi açısından kritik bir öneme sahip.

Editör: Birol Sancak