FANATİK, deneyimli teknik adamın belirlediği 6 oyuncunun isimlerine ulaştı. Avcı'nın raporuna göre, Benkovic ve Fernandez'in kontratlarının feshedilmesi talep edildi, Kourbelis ve Umut Bozok için kiralama tekliflerinin değerlendirilmesi istendi, Larsen'den ise takım bulması bekleniyor.

Bu oyuncuların ayrılmasının yanı sıra, genç forvet Erencan Yardımcı için Başkan Ertuğrul Doğan'ın bu hafta içinde Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya ile ilk resmi görüşmeyi gerçekleştireceği belirtildi. Erencan Yardımcı, Trabzonspor'un ara transfer hedeflerinden biri olarak öne çıkıyor.

Listede yer alan bir diğer isim ise Enis Bardhi. Menajerinden takım bulması talep edilen Bardhi'ye kolaylık yapılacak. Ancak, Avcı'nın raporundaki tek soru işareti, Yunan yıldız Andreas Bakasetas'ın durumu. Hala belirsizliğini sürdüren Bakasetas'ın durumu, teknik direktörü rahatsız ediyor. Ocak ayında bu durumun netleştirilmesi talep edilen Bakasetas'ın durumuna göre, 10 numara transferi için sezon sonunu beklemeden harekete geçilecek.

Trabzonspor'da yaşanacak transfer gelişmeleri, taraftarlar ve futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.
KAYNAK/FANATİK
 

Editör: Birol Sancak