Siyah-beyazlılar Onana ve Yusuf Sarı için harekete geçti, transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor
Siyah-beyazlılar Onana ve Yusuf Sarı için harekete geçti, transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor’un tepkisizliği saç baş yoldurdu

Konyaspor maçında sezonun özetini sergileyen Trabzonspor uzatmalarla birlikte 97 dakika oynanan maçta toplam 4 faül yaparak lig tarihine geçti. Maçın ilk yarısında skandal bir futbol ve bunun yansıması olarakta istatistikler ortaya koyan Bordo-Mavililer bu yarıda kaleci Onana’nın üst düzey performansı olmamış olsa devreye çok farklı skorla girilecekti. Hedefsiz Konyaspor şampiyonluk yarışındaki Trabzonspor gibi oynarken Trabzonspor’un tepkisizliği saç baş yoldurdu.

Şampiyon olunacak sezon heba oldu

Karadeniz Fırtınası’ndaki tepkisiz futbol ve temassız oyun yapılan faüllere de yansıdı Konyaspor’un 12 faülle oynadığı maçı Trabzonspor 4 faülle kapattı. Konyaspor orta alanı dikine paslar ve yüksekten atılan toplarla geçerken ön alan baskısı yaptığı bölümde ise kaptığı toplarla Trabzonspor’u çaresiz bıraktı. Klasik İlhan Palut oyununa çözüm üretemeyen Trabzonspor teknik heyeti maçın 2. yarısında yapılan değişikliklerle sonuç almaya çalıştı.

Trabzonspor hep aynı şeyleri denedi

Sürekli kenar ortaları ve yüksek toplara dönen Trabzonspor, panik halindeki kaos futbolundan da sonuç üretemedi. Trabzonspor’un yeni sezon hazırlıklarında yapması gereken ilk işin hücum çeşitliliği anlamında oyuncuların yeteneklerine göre farklı farklı oyun plan ve taktikleri geliştirmesi gerektiği olduğu ifade ediliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK