Trabzonspor'dan Türkiye Kupası Finali Öncesi Önemli Duyuru! Trabzonspor'dan Türkiye Kupası Finali Öncesi Önemli Duyuru!

Trabzonspor'un sezon başında İngiltere ekibi Southampton'dan kiraladığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu, milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele ederken takımıyla uzak kaldığı sürede dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak Fildişi Sahili'ne karşı oynanan final maçında alınan mağlubiyet, Onuachu'nun milli takımdan ayrılması ve Trabzonspor'a geri dönmesiyle birlikte gündemde yeniden canlandı.


Onuachu'nun, Premier Lig'e geri dönme isteğiyle ilgili yaptığı açıklamalar, Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandırdı. Ancak oyuncunun mevcut durumu göz önünde bulundurularak, Trabzonspor'da mutlu olduğunu ve gücüne uygun bir şekilde oynadığını vurgulaması, geleceğiyle ilgili belirsizlikleri de beraberinde getirdi.


Kiralık olarak Trabzonspor'da bulunan ve bonservisi 10 milyon Euro olarak gözüken Onuachu için Başkan Ertuğrul Doğan'ın daha önce yaptığı açıklamalar, ekonomik açıdan bonservis transferinin zorluğunu işaret etmişti. Ancak sezon sonunda oluşacak şartlara bağlı olarak, Onuachu'nun geleceği yeniden değerlendirilecek gibi görünüyor. Yıldız oyuncunun bir yıl daha Trabzonspor'da kalmak adına yapılacak hamlelerin masada olduğu belirtilirken, performansıyla da dikkat çektiği ve bu sezon ligde 15 maçta 9 gol, 3 asistlik bir performans sergilediği ifade ediliyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak